Wie helpt SOS?

De begeleiding kan aangevraagd worden door iedereen die advies en ondersteuning behoeft op het gebied van financiën. Door onze kennis en expertise zijn wij gespecialiseerd in het begeleiden van cliënten met problematische schulden of een aanvraag willen voor een schuldhulpverleningstraject of hier al mee gestart zijn. Ook voor preventief advies zijn wij bereikbaar. Na de melding of uw vraag voor advies beoordeeld een van onze coördinatoren of er een afspraak gemaakt kan worden voor de cliënt of dat deze kan worden doorverwezen naar andere instanties.

“…Door de brede kennis van de vrijwilligers heb ik meerdere toeslagen kunnen aanvragen waardoor mijn budget iets groter werd. Ik heb veel gehad aan de vrijwilliger die mij heeft geholpen met de administratie maar ook met een luisterend oor. Ik zit vol goede moed om mijn schulden aan te pakken en te zorgen dat ik niet meer in de financiële problemen kom. Ik bedank hierbij de stichting voor hun hulp…”

Daphne

28 jaar uit Zoetermeer

“…Ik wil graag deze mensen bedanken voor hun inzet die ze geven aan diegenen die hard hulp nodig hebben zoals mij en ik ben dankbaar dat ik onder andere de vrijwilligers heb leren kennen en me goed geholpen hebben. Ga alsjeblieft zo door met jullie goede werk en nogmaals mijn hartelijke dank!…”

Anita

51 jaar uit Zoetermeer