De vrijwilligers

De Ambulant Begeleiders

De ambulant begeleiders zijn de vrijwilligers die onze cliënten helpen. We zijn trots op onze ambulant begeleiders, die hun ervaring en kennis willen overbrengen naar diegene die de hulp nodig hebben. Ze krijgen regelmatig interne trainingen waarbij soms ook een hoogstaande gastspreker het woord heeft en opfriscursussen om de kennis actueel te houden en de professionaliteit te garanderen. In verband met privacy en respect naar onze vrijwilligers en onze cliënten blijven de ambulant begeleiders liever anoniem.

Mevrouw W. Hebink

Voorzitter van bestuur en Project Manager Schuldhulpbegeleiding van Stichting SOS Zoetermeer

Mevrouw E. van Donk

Bestuurslid en Coördinator project Schuldhulpbegeleiding van Stichting SOS Zoetermeer